Studentbofamiljen

Dina föräldrar jobbar inte här. Men typ.

Välkommen till Studentbofamiljen.

Att kunna hjälpa till så att saker och ting löser sig bra gör mig alltid väldigt glad! 

Våra hyresgäster trivs bra!

”Jag har själv en son som bor i studentkorridor, i en annan stad, och jag har lärt mig att inte lägga mig i allt nu när han är vuxen. Men det är skönt att veta att det finns andra där som han kan vända sig till. Och likadant är det ju hos oss. Att få ge personlig service till de som väljer att bo hos Studentbo är verkligen grädden på moset med det här jobbet!
Att merparten av våra studenter dessutom väljer att bo kvar hos oss under hela sin studieperiod är ett väldigt gott betyg på att de trivs! Det finns helt enkelt någonting för alla.”

Nicola Hill, Verksamhetschef

Saker löser sig.

”Livet i studentlägenhet är en speciell gemenskap där man möter människor, från hela landet och hela världen. Erfarenheterna och lärdomarna från det fastnar ofta längre än själva studierna! Men att flytta hemifrån till en ny stad kan innebära viss osäkerhet. Att då kunna hjälpa till så att saker och ting löser sig bra gör mig alltid väldigt glad!”

Petter Sandell, Verksamhetssamordnare

Lätta att få tag på.

”Vi gör alltid det lilla extra för våra studenter och vi får ofta höra att vi ger snabb service och är lätta att få tag på. Många undrar om man får bo kvar i sin lägenhet under de hyresfria månaderna juni och juli, och svaret är ja, självklart får man det!”

Lena Åsberg, Studentvärd

Kontakta oss!

Även om du inte behöver en studentbostad nu kan du ställa dig i kö. Så länge du är minst 16 år gammal.

Studentbo i Norrköping
Bredgatan 46
Tel: 011–21 16 70